Ανακαινίσεις

Είναι πολύ σημαντικό πριν προβείτε στην αγορά ενός μεταχειρισμένου σπιτιού, να πάρετε μία προ εκτίμηση του κόστους ανακαίνισης του, από ένα μηχανικό ή επαγγελματία εργολάβο που ασχολείται με τις ανακαινίσεις. Ειδικά στα επενδυτικά ακίνητα ο χρόνος που είναι κενό ένα ακίνητο του μειώνει την απόδοση του, άρα και την κερδοφορία του.

Το κόστος επισκευών εξαρτάται εν πολλοίς από τις εργασίες που θα θελήσετε να κάνετε. Πάντως ο μεγάλος όγκος των επισκευών-ανακαινίσεων κυμαίνεται από 100-300 €/μ2, πλην των πολύ μικρών επεμβάσεων (πχ. μόνο χρωματισμοί). Η ουσία είναι όμως, ό,τι μία αξιοπρεπής εσωτερική ή εξωτερική ανακαίνιση προσδίδει υπεραξία στο ακίνητο και το κάνει πιο “ευκολοπούλητο” ή πολύ εύκολο να μισθωθεί, με συνέπεια να είναι κερδισμένος ο ιδιοκτήτης του.

Φωτορεαλιστική Απεικόνιση Ακινήτου

Η φωτορεαλιστική απεικόνιση μίας πρότασης ανακαίνισης δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να δει πώς μπορεί να μεταμορφωθεί το σπίτι του, το κατάστημα του ή το γραφείο του, με τη χρήση ειδικού 3D software. Η εταιρεία μας, έχοντας συνεργασίες με αρχιτέκτονες & interior designers, μπορεί να σας δώσει αυτή την υπηρεσία μέσα στο κόστος ανακαίνισης.