RE/MAX Key

Το γραφείο RE/MAX Key

Το γραφείο RE/MAX Key ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Ζαχαρία Μίντζια το Νοέμβριο του 2017 με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων του τεχνικού του γραφείου  στον χώρο της συμβουλευτικής και διαμεσολάβησης (brokerage) στην ακίνητη περιουσία. Ο λόγος της προσχώρησης σ’ ένα διεθνή leader της ακίνητης περιουσίας, όπως είναι η RE/MAX θεωρήθηκε απαραίτητη κίνηση δεδομένης της αναγνωρισιμότητας του brand της και της μοναδικής τεχνογνωσίας της.

Οι άξονες δραστηριότητας και η εστίαση του RE/MAX Key είναι:

α) Η εξειδίκευση και η παροχή υπηρεσιών για ακίνητα στην περιοχή του  Νομού Καστοριάς

β) Επαγγελματικά ακίνητα, σε όλο το φάσμα της κατηγορίας των όπως, οικιστικά οικόπεδα, οικόπεδα ανάπτυξης γραφείων & εμπορικών κέντρων, εκτάσεις, logistics, βιομηχανικά ακίνητα, κτίρια γραφείων, καταστήματα, ξενοδοχεία, parking, επιχειρήσεις, ακίνητα εισοδήματος.
Όραμα – Φιλοσοφία – Στόχοι του RE/MAX Key

  1. Απόλυτη ικανοποίησητου κάθε ένα υποψήφιου αγοραστή/πωλητή που μας προσεγγίζει είτε για αγορά είτε για πώληση του ακινήτου του, παρέχοντας πλήρη ενημέρωση & υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
  2. Καθολική γνώση της αγοράςακίνητης περιουσίας σε όλο το Νομό Καστοριάς, με όλα τα διαθέσιμα ακίνητά της (νεόδμητα διαμερίσματα, διαμερίσματα παλαιότητας, μονοκατοικίες, οικόπεδα, καταστήματα, γραφεία, parking, ακίνητα εισοδήματος) και με σωστή εκτίμηση των ακινήτων με βάση συγκριτικά στοιχεία πωληθέντων ακινήτων και όχι μόνο ζητούμενες τιμές.
  3. Αναβάθμιση του ρόλου του συμβούλου ακίνητης περιουσίας, με πραγματική γνώση του αντικειμένου του είτε θεωρητική (σεμινάρια, μεταπτυχιακά), είτε πρακτική (καλλιέργεια περιοχής, εστίαση και διείσδυση στην τοπική αγορά). Παροχή πραγματικών μοναδικών υπηρεσιών που να δικαιολογούν την αμοιβή του και τον ρόλο του.
  4. Win-Win(κερδίζω – κερδίζεις) σχέση με ικανοποιημένα όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (αγοραστής – πωλητής – σύμβουλος ακίνητης περιουσίας – δικηγόροι – συμβολαιογράφος).

Στόχοι του RE/MAX Key είναι:

Να γίνει ο leader της τοπικής αγοράς του  Νομού Καστοριάς στο χώρο της ακίνητης περιουσίας, παρέχοντας τις ποιοτικότερες υπηρεσίες όπως γνώση, διαφάνεια, ταχύτητα, ευγένεια και υποστήριξη στον άνθρωπο (και όχι «πελάτη»).

Οι συνεργάτες της – σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας – να είναι οι κορυφαίοι στην παροχή υπηρεσιών καθώς και σε οικονομικά αποτελέσματα (top producers).

Να επιστρέφει κάθε χρόνο στην τοπική κοινωνία, μέρος των κερδών της, με την μορφή δωρεών φιλανθρωπικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.

Το μοντέλο της να το αναπτύξει και στους όμορους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Η RE/MAX

Το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο

H RE/MAX δημιουργήθηκε το 1973 στις HΠA και σήμερα είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στο χώρο του Real Estate με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, 7.500 γραφεία και περισσότερους από 116.000 συμβούλους ακινήτων. H RE/MAX Ευρώπης με έδρα την Aυστρία, ηγείται της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων εδώ και 23 χρόνια έχοντας αναπτύξει ένα εξίσου ισχυρό δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων σε 36 χώρες της «γηραιάς ηπείρου» με 1.800 γραφεία και 20.000 συμβούλους ακινήτων.

Στη χώρα μας, η RE/MAX Ελλάς αποτελεί το Νο 1 διεθνές δίκτυο real estate με 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά ακινήτων. Ήδη από το 2002, ως ανεξάρτητη επιχείρηση, είναι η αποκλειστική δικαιούχος της χρήσης των δικαιωμάτων της RE/MAX LLC και RE/MAX Europe για την περιοχή της Ελλάδας. Το κάθε γραφείο είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση και ο κάθε σύμβουλος ακινήτων λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος επαγγελματίας, ελεύθερος να διαμορφώσει και να διαχειριστεί τις προσωπικές του δραστηριότητες.

Η Ομάδα Μας

Ζαχαρίας Μίντζιας

Ζαχαρίας Μίντζιας

Broker / Owner
Γεώργιος Γκονούλας

Γεώργιος Γκονούλας

Σύμβουλος Ακινήτων
Κων/νος Μπόραβος

Κων/νος Μπόραβος

Σύμβουλος Ακινήτων
Ισμήνη Κίτσιου

Ισμήνη Κίτσιου

Σύμβουλος Ακινήτων
Χαρίκλεια Κυβεντίδου

Χαρίκλεια Κυβεντίδου

Γραμματειακή υποστήριξη